Theaterteksten

liedjeVertalingen, hertalingen, nieuwe liedjes, losse scènes, verbindingsteksten, maar ook complete toneelstukken of muziektheaterproducties… U kunt het allemaal bij mij bestellen.

Schrijven in opdracht brengt mij op nieuwe onderwerpen en nieuwe invalshoeken. Op basis van uitgebreid overleg maak ik voor u teksten op maat. Zo heb ik voor uiteenlopende performers en producties uiteenlopende teksten kunnen schrijven. Daarnaast bent u natuurlijk welkom om te grasduinen in mijn vrije werk. Voor elke artiest die niet alles per se zelf wil schrijven en op zoek is naar andersoortige bijdragen die het programma iets extra’s kunnen geven. Maar ook voor het theatergezelschap dat eens wat ander repertoire wil.

Theaterwerk van mij is in totaal vijf maal bekroond op de liedtekstenwedstrijd van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Al eerder was ik finalist van het eenmalige Nationaal Tekstschrijversconcours (categorie gesproken teksten). In 2016 werd een liedtekst van mij bekroond op de Vlaams/Nederlandse wedstrijd Liefde voor Lyriek van NEKKA vzw.

Opdrachtgevers en/of uitvoerenden:
Amsterdams Kleinkunst Festival, M-Lab, Doris Baaten, Ellen Evers, Richard Spijkers, Sandra Timmerman, TTT Theaterproducties Tilburg, Stg. Tilburgse Revue, Stg. Philharmonie, etc. tekst-schrijver-ko-ROZEN

,,Ik ben heel blij met Ko de Laat. Godzijdank kwam Ko de Laat op mijn pad. Ko heeft wel ’n heleboel geschreven in twee maandjes tijd. Hij gaat als ’n speer, ’t is echt te gek hoor.”
(Ellen Evers in interview met RTV Noord-Holland)