Ko de Laat Festival

logoKofestivalIn 2010 vond, ter gelegenheid van mijn twintigjarige jubileum, het eerste Ko de Laat Festival plaats. Dat bestond uit twee boekpresentaties, drie opvoeringen van mijn toneelstuk Schijfjes en Blokjes, een Tilburgse avond in mijn eigen buurthuis en een expositie van de illustraties die Linda van Erve bij mijn Stadsgezichten had gemaakt.

In november 2015 vond, vanwege mijn zilveren jubileum, de tweede editie van dit festival plaats. Deze editie bestond uit een nog uitgebreidere overzichtstentoonstelling van mijn werk, vijf optredens en een vertoning van een documentaire over mij, gemaakt door beeldend kunstenaar Martijn de Boer.

Ik denk niet dat ik op korte termijn wéér in deze vorm ga jubileren. Vervolgedities zijn echter niet uitgesloten, kleinschalige activiteiten onder de vlag van Ko de Laat Festival evenmin.

Hier zal op deze pagina t.z.t. melding van worden gemaakt.

Als u wilt kunt u zich ook preventief aanmelden bij de Facebookpagina of de Twitterpagina over dit festival:

Facebookpagina

Twitterpagina