U vraagt, wij dichten

exposuretv1Voor uw bedrijf of instelling lever ik gedichten, die van toepassing zijn op het onderwerp dat u belicht en bedicht wilt zien. Congressen, symposia en debatmiddagen- of avonden kunnen opgeluisterd worden met een speciaal themagedicht, al dan niet gecombineerd met een stand up-column over hetgeen er besproken is.

Gedichten ter plekke (en wat u daar aan hebt)

Ter plekke geschreven gedichten zijn echter zeker ook mogelijk. Net als mijn reguliere werk worden deze gedichten in een ambachtelijk rijmschema vervaardigd waar u zelf bij zit.
Mijn performance kent in het inleiden, toelichten en aan elkaar praten van mijn gedichten een stand up-element, wat bijdraagt aan de verluchting en de dynamiek van de performance.
Bovendien geeft deze voordracht aan het einde van een debat natuurlijk ook wat extra dynamiek aan het geheel en de laatste indruk blijft vaak het beste hangen.
Op verzoek kunnen de ter plekke vervaardigde verzen nagestuurd worden, zodat de organisator dit aan kan bieden  aan deelnemers en bezoekers (souvenir en klantenbinding).

Confectie? Ook niks mis mee

‘Op maat’ is tegenwoordig hèt toverwoord voor events. Maar ik kan meer leveren dan maatwerk. Want met goede confectie is ook niks mis. Ik heb een omvangrijk oeuvre over uiteenlopende onderwerpen. Dikke kans dat ik werk in mijn assortiment heb, dat van toepassing is op het thema van uw event. Want veel zaken hebben nu eenmaal raakvlakken met elkaar, of je nu spreekt over het dagelijkse leven of over het bedrijfsleven. En dwarsverbanden verruimen de blik.

Overige diensten 

Behalve afsluitend kan mijn werk echter ook als inleiding of intermezzo gebracht worden. Afhankelijk van thema en setting kan de toon zowel ernstig als relativerend zijn. Opgelegd lollig is het echter nooit. Sleutelwoorden zijn kerngevoelens en directe herkenbaarheid, wat mijn bijdrage maakt tot een toegankelijke afwisseling met inhoud.
Indien u, als opdrachtgever, bij een themagedicht aan het benoemen van bepaalde aspecten hecht, is nauw overleg hieromtrent mogelijk. Mijn gelegenheidswerk is ook geschikt gebleken voor radio- en TV-programma’s. Daarnaast kunt u mij voor hetzelfde type programma’s inzetten als dagvoorzitter/presentator. Ook dit kan eventueel met een openingsgedicht gecombineerd worden.

 

Opdrachtgevers voor gelegenheidsgedichten en/of columns:
KRONCRV, AVROTROS, Omroep MAX, PowNed, Q Music, Omroep Brabant, Kermis FM, Kermis TV, Exposure TV, Expodium Oosterhout, IKV Pax Christi, Mater Misericordiae, Hoogwaardig Openbaar Vervoer Noord-Oost-Brabant, Amsterdams Kleinkunst Festival, Brabants Dagblad, Tilburg Debatstad, COS Brabant, In Beeld Communicatie en Reclame, Junior Kamer Hart van Brabant, etc.

Voorbeelden van gedichten op maat:
http://www.kodelaat.nl/category/gedichten-op-maat-ko-de-laat/