Dichten op maat

exposuretv1Voor uw bedrijf of instelling lever ik gedichten op maat. Congressen, symposia en debatmiddagen- of avonden kunnen opgeluisterd worden met een speciaal themagedicht, al dan niet gecombineerd met een stand up-column over hetgeen er besproken is.

Gedichten ter plekke (en wat u daar aan hebt)

Ter plekke geschreven gedichten zijn echter zeker ook mogelijk. Net als mijn reguliere werk worden deze gedichten in een ambachtelijk rijmschema vervaardigd waar u zelf bij zit.
Mijn performance kent in het inleiden, toelichten en aan elkaar praten van mijn gedichten een stand up-element, wat bijdraagt aan de verluchting en de dynamiek van de performance.
Bovendien geeft deze voordracht aan het einde van een debat natuurlijk ook wat extra dynamiek aan het geheel en de laatste indruk blijft vaak het beste hangen.
Op verzoek kunnen de ter plekke vervaardigde verzen nagestuurd worden, zodat de organisator dit aan kan bieden  aan deelnemers en bezoekers (souvenir en klantenbinding).

Overige diensten op maat

Behalve afsluitend kan mijn werk echter ook als inleiding of intermezzo gebracht worden. Afhankelijk van thema en setting kan de toon zowel ernstig als relativerend zijn. Opgelegd lollig is het echter nooit. Sleutelwoorden zijn kerngevoelens en directe herkenbaarheid, wat mijn bijdrage maakt tot een toegankelijke afwisseling met inhoud.
Indien u, als opdrachtgever, bij een themagedicht aan het benoemen van bepaalde aspecten hecht, is nauw overleg hieromtrent mogelijk. Mijn gelegenheidswerk is ook geschikt gebleken voor radio- en TV-programma’s. Daarnaast kunt u mij voor hetzelfde type programma’s inzetten als dagvoorzitter/presentator. Ook dit kan eventueel met een openingsgedicht gecombineerd worden.


Opdrachtgevers voor gelegenheidsgedichten en/of columns:
KRO, PowNed, Q Music, Omroep Brabant, Kermis FM, Kermis TV, Exposure TV, Expodium Oosterhout, IKV Pax Christi, Mater Misericordiae, Hoogwaardig Openbaar Vervoer Noord-Oost-Brabant, Amsterdams Kleinkunst Festival, Brabants Dagblad, Tilburg Debatstad, COS Brabant, In Beeld Communicatie en Reclame, Junior Kamer Hart van Brabant, etc.

Voorbeelden van gedichten op maat:
http://www.kodelaat.nl/category/gedichten-op-maat-ko-de-laat/