Ko op Gedichtendag

poëzieweekposterAllerlei actua/ Schrijf de oorlog ten einde

Ko de Laat en Dion van den Berg vertellen beiden over de thema’s  in hun gedichten. Ko de Laat vertelt in ‘Allerlei actua’ over de actualiteit waar hij zich de laatste jaren op toelegt. Dion van den Berg spreekt over het thema ‘Schrijf de oorlog ten einde’. Bezoekers die willen kunnen gedichten over beide onderwerpen voordragen. Deze gedichten kunnen –al dan niet in samenspraak met de dichters-eventueel ter plekke geschreven worden. Beide dichters zullen eveneens ter plekke nieuw werk maken.
Verder kunnen gedichten tegen de oorlog in Syrië in het Arabisch vertaald worden en in Syrië worden gepubliceerd.   

‘Allerlei actua’ vindt plaats van 13.30 tot 14.00 en van 15.30 tot 16.00.

‘Schrijf de oorlog ten einde’ vindt plaats van 14.30 tot 15.00 en van 16.30 tot 17.00.

Tussen de voordrachten door kunnen de bezoekers desgewenst aan hun eigen gedichten werken.

Deze middag is een combinatie van performance, work in progress en open podium.  Alle programmaonderdelen worden tweemaal uitgevoerd.
Datum: 30 januari (Gedichtendag)
Locatie: De NWE Vorst, Willem II straat 49, Tilburg.
Aanvang: 13.00

Dit programma is een onderdeel van het evenement ‘Het afwezige monument’, dat van 23 januari tot en met 5 februari plaatsvindt in Theater De NWE Vorst i.k.v. de Poëzieweek. ‘Allerlei Actua/ Schrijf de oorlog ten einde’ vindt plaats op Nationale Gedichtendag.

Met dichten op maat kan ik veel toevoegen aan uw symposium, congres of welk evenement u dan ook organiseert. Die ene invalshoek over dat ene onderwerp geeft een extra dimensie aan een event. Dichten op maat kan reflecteren en amuseren, afgemaakt met een stand up-achtige presentatie. De gedichten worden ter plekke geschreven in ambachtelijke rijmschema’s.

Facebooktwitterlinkedin