Over de Dichter-bij-Jou-toer, zaterdag 18/10

dichterbijjoutourfotoMijn gastoptreden tijdens de Dichter-bij-Jou-Toer vindt plaats zaterdag 18 oktober, van 14.00 tot 17.00 uur bij Boekhnadel Gianotten & Mutsaers, Emmapassage 17, Tilburg. Ik zal verspreid over de middag drie setjes van 10 minuten verzorgen, waarvan de eerste om 14.00 uur. Nadere info vind je in het persbericht van Gianotten & Mutsaers zelf:

In ons Lunch-café treden zaterdag 18 oktober zeven dichters op. De bijeenkomst bij Gianotten is de tweede aflevering van de dichterstoer Dichter bij jou. Zeven dichters gaan in wisselende samenstellingen op pad om poëzie in het algemeen en hun werk in het bijzonder onder de aandacht te brengen.
Tijdens de tweede aflevering van de Dichter bij jou-toer staat de plaatselijke performer, dichter en auteur Ko de Laat centraal.

De Laat draagt voor uit zijn laatste werk. Hij neemt de toehoorders mee in zijn wonderlijke wereld. De dichter heeft de afgelopen kwart eeuw een omvangrijk oeuvre opgebouwd en treedt regelmatig op in zowel Nederland als België. Volgend jaar wordt zijn jubileum gevierd met een speciaal festival.

Op het programma staan behalve Ko de Laat ook Jack van Hoek (Achterliggende Gedachten),
Ruud van Neerven (De Taalpurist, Stijlloze gedichten), Derrel Niemeijer (Hoop, geloof en Liefde), Magda Thomas (Geef mij de Waarheid), Matti Goedegebuur en Hans F. Marijnissen (Tot waar het wringt). Rob de Raad uit Chaam zorgt voor muzikale intermezzo’s.

Facebooktwitterlinkedin