Genomineerd in Willem Wilmink Dichtwedstrijd

Ik ben een van de tien genomineerden in de Willem Wilmink Dichtwedstrijd. Willem Wilmink behoort tot mijn favoriete dichters en liedjesschrijvers, dus ik ben zeer vereerd.

De Willem Wilmink Dichtwedstrijd vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats. In deze wedstrijd geeft een gerenommeerde gastdichter een regel op, die ongewijzigd in het ingezonden gedicht voor moet komen. De gastdichter van dit jaar is Tjitske Jansen, die als verplichte regel bedacht: “Ik voel me als de stad waarin ik ben geboren”.

De wedstrijd is een initiatief van Bibliotheek Almelo en De Twentsche Courant Tubantia.
Op zondag 23 maart vanaf 15.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats in café de Meridiaan van Bibliotheek Almelo, Het Baken 3 in Almelo. Behalve de tien genomineerde dichters en gastdichteres Tjitske Jansen treedt ook Jeroen Zijlstra op.

Met dichten op maat kan ik veel toevoegen aan uw symposium, congres of welk evenement u dan ook organiseert. Die ene invalshoek over dat ene onderwerp geeft een extra dimensie aan een event. Dichten op maat kan reflecteren en amuseren, afgemaakt met een stand up-achtige presentatie. De gedichten worden ter plekke geschreven in ambachtelijke rijmschema’s.

 

Facebooktwitterlinkedin